Van der Ende

Welkom bij Autobedrijf van der Ende

Van harte welkom bij Autobedrijf van der Ende in Poeldijk. Is uw auto aan een grote of kleine beurt toe? Of is het weer tijd voor de jaarlijkse APK keuring? Wat uw auto ook nodig heeft, wij staan klaar om diverse diensten voor u te verrichten. Hieronder leest u meer over onze diensten en de geschiedenis van ons autobedrijf.

Van der EndeAPK, reparaties en schadeherstel

Autobedrijf van der Ende is begonnen rond 1978 als schadeherstel bedrijf. In de loop der jaren werden de werkzaamheden verder uitgebreid en ook werd de werkplaats steeds verder uitgebreid. Op dit moment zijn er drie ervaren monteurs in dienst die voor u klaar staan in onze vernieuwde werkplaats. Wij kunnen onder andere uw apk keuring regelen, maar doen ook reparaties en schadeherstel voor alle soorten automerken. Daarnaast staan nieuwe technieken en innovatie bij ons hoog in het vaandel. Dat betekent dat u ook bij ons terecht kunt voor recente uitlees apparatuur voor de moderne auto. Ook voor airco banden en uitlijning staat Autobedrijf van der Ende voor u klaar. En bent u op zoek naar occasions? Ook dan kunnen wij u verder helpen. Wij luisteren aandachtig naar uw wensen en gaan vervolgens op zoek naar een betrouwbare auto die past bij uw budget.

Neem gerust contact op

Woont u in Poeldijk en omstreken? Overweeg dan eens om uw auto met een gerust hart over te laten aan Autobedrijf van der Ende. Wilt u meer weten over onze diensten of wilt u een afspraak maken? Neem dan gerust contact met ons op, wij staan u graag te woord.

   Contact opnemen    autobedrijfwvanderende.nl